Mer information

Vikt0.135 kg
INCI:

Theobroma cacao seed butter

Extraktionsmetod:

Kallpressning och filtrering

Ekologisk märkning:

Soil Association

Storlek

150 gram

Kakaosmör

119,00 kr

Kakaosmöret är rikt på antioxidanter i form av välgörande fettsyror, något som efterfrågas i anti-ageing produkter. Smöret är en riktig hudbooster och skyddar hyn mot irritation och skador. Fuktgivande och mjukgörande egenskaper gör det här till en perfekt basingrediens i produkter för torr eller irriterad hud. Smöret är perfekt i en rengöringskräm, på torra hudfläckar eller för att skydda huden mot väder och vind i form av läppcerat och vädersalvor. Kakaosmöret är fetare än sheasmöret och bör användas i produkter som inte förväntas gå in i huden snabbt, men passar utmärkt som massageolja till exempel.

I lager

Beskrivning

Kakaosmöret är rikt på antioxidanter i form av välgörande fettsyror, något som efterfrågas i anti-ageing produkter. Smöret är en riktig hudbooster och skyddar hyn mot irritation och skador. Fuktgivande och mjukgörande egenskaper gör det här till en perfekt basingrediens i produkter för torr eller irriterad hud. Smöret är perfekt i en rengöringskräm, på torra hudfläckar eller för att skydda huden mot väder och vind i form av läppcerat och vädersalvor. Kakaosmöret är fetare än sheasmöret och bör användas i produkter som inte förväntas gå in i huden snabbt, men passar utmärkt som massageolja till exempel.

Mer information

Vikt0.135 kg
INCI:

Theobroma cacao seed butter

Extraktionsmetod:

Kallpressning och filtrering

Ekologisk märkning:

Soil Association

Storlek

150 gram

Härliga recept med Kakaosmör som ingrediens!

Varukorg
×

Kundvagn